JEAN KOLLEKTION

Med utgångspunkt i vår minimalistiska, strömlinjeformade nordiska designidentitet är Jean-kollektionen inspirerad av de mest klassiska och historiska cykeldesignerna från förra århundradet.

Kollektionen är designad för intensiv träning med italienska material av högsta kvalitet - med det tydliga målet att erbjuda dig de mest bekväma sommarturerna. Oavsett var du cyklar.

Designad för hård träning

När högsommaren kommer och temperaturen stiger, och längtan efter en lång tur i sadeln växer - då är vår helt nya Jean Jersey ECO ditt säkra val. Kollektionen är designad för intensiv träning med italienska toppkvalitetsmaterial - med tydligt mål att erbjuda dig de mest bekväma sommarturerna, var du än cyklar. Tröjan är utformad för att ge maximal komfort under varma träningspass med hjälp av ett lättviktig material på 110 g/mq. Förutom att säkerställa lätthet har materialet även förmågan att transportera bort fukt från kroppen. Under ärmarna har vi lagt in ett ännu lättare nätmaterial på 80 g/mq för extra ventilation, så att du hålls sval även under de varmaste dagarna.

Klassisk design

Med utgångspunkt i vår minimalistiska och strömlinjeformade nordiska designidentitet är Jean-kollektionen inspirerad av de mest klassiska och historiska cykeldesignerna från förra århundradet.

I enlighet med våra ambitioner inom hållbar produktion är produkten tillverkad av en blandning av återvunnen polyester och elastan, vilket säkerställer extrem elasticitet, extraordinär hållbarhet och effektiv rörelse med miljövänliga egenskaper. Materialen är tillverkade av återvunna plastflaskor.

Choose your country

You are shopping in Sverige.
Your language is svenska and currency is SEK.

Continue shopping or
Close