February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale
February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale

Hållbarhet

Som cyklister har vi en helt unik koppling till naturen. Vägarna vi kör på leder oss genom vackra landskap och för oss i nära kontakt med omgivningen. Vi kan se från första våningen hur vårt sätt att leva påverkar miljön och hur viktigt det är för klimatet.

Därför har vi gjort det till vårt uppdrag att vara så miljöansvariga som möjligt inom vårt affärsområde. Det innebär att vi använder hållbara material där vi kan, och köper från leverantörer som tar hand om miljön i samma grad som vi själva.

Vårt uppdrag

Vi har satt oss ett mål - våra produkter ska vara tillverkade av 70 procent hållbara material år 2025, och vi hoppas att våra konkurrenter kommer att sträva efter att göra något liknande.

Ansvar

Medan vårt mål är att uppnå fullständig hållbarhet i vår produktion, måste teknologin fortfarande kunna hålla jämna steg med våra ambitioner. Ibland står vi inför det svåra beslutet att offra ett hållbart material till förmån för ett högkvalitativt material som dessutom kommer att hålla längre. Vi anser att en produkt som kan vara användbar under kommande år bör vara bättre för miljön än något som varar en bråkdel av tiden på grund av att den är tillverkad av återvunna material med sämre prestanda.

ECO Kollektion

Vi har en stor kärlek till vår planet, och därför är vi starkt engagerade i att utveckla hållbara produkter.

Alla ECO-produkter är designade med hållbara fibrer, och för att göra det enkelt för dig har vi märkt dem alla med vår ECO-etikett.

Se vår nuvarande ECO-kollektion här...

Choose your country

You are shopping in Sverige.
Your language is svenska and currency is SEK.

Continue shopping or
Close