Om isolés

isolés är den individuella känsla vi alla har som cyklister. De där stunderna på en cykeltur när vi kan reflektera över vad det innebär att vara en del av något mycket större, samtidigt som det fortfarande är individuellt.

Termen "isolés" gavs till cyklister som i de tidigare upplagorna av Tour de France cyklade utan lag och sponsorer. De cyklade för sig själva, oberoende av externa cyklister och lag.

Vi ville skapa ett varumärke som tillgodoser våra behov som individuella cyklister samtidigt som vi respekterar och interagerar med den omgivande miljön omkring oss. Det kan vara med andra cyklister, vägtrafikanter och naturen. En isolés-cyklist cyklar av glädje, inte smärta, med respekt för miljön.


Grundande
isolés grundades i Vejle år 2018 för att möta behovet av kvalitativ cykelklädsel som är stilren men ändå prisvärd och miljömedveten. Våra kollektioner omfattar tidlösa designkänslor som har blivit synonyma med dansk och nordisk design.

Fundament

isóles grundades för att möta efterfrågan på eleganta, funktionella cykelkläder som kännetecknas av nordiska designvärden. Fashionabla och hållbara.

Köpenhamnsbaserat

isolés har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är djupt förankrat i vår nordiska arv under designprocessen. Våra kollektioner strävar efter att återspegla den minimalistiska estetiken som kännetecknar vårt varumärke.

Det är i Köpenhamn du hittar vår Flagship-butik där du kan uppleva vårt sortiment. Vi arrangerar även gruppturer och andra aktiviteter som syftar till att stärka isolés gemenskapen.

Det hållbara valet

Som cyklister har vi en unik koppling till naturen. Vägarna vi cyklar på tar oss genom vackra landskap och sätter oss i nära kontakt med vår omgivning. Vi kan från första parkett se hur vårt beteende påverkar miljön och hur stor betydelse det har för klimatet.

Därför har vi gjort det till vår mission att vara så miljöansvariga som möjligt inom vår bransch. Det innebär att vi använder hållbara material när det är möjligt och köper från leverantörer som tar hand om miljön på samma sätt som vi gör.

Erfarenhet

Vi har en djup förståelse för vad som krävs av cykelkläder för att tillgodose cyklisters behov. Oavsett om du cyklar i vintertid eller i den lättaste sommardräkten, kan du vara säker på att vi har varit där och vet vad som krävs för att du ska kunna vara bekväm och njuta av din tur.

Choose your country

You are shopping in Sverige.
Your language is svenska and currency is SEK.

Continue shopping or
Close